Забравена парола Регистрация Бележник




Важно! Тази обява е изтекла.

Разсад хисоп за пчелари и земеделци

Всички обяви


Промотирай обявата


Хисоп за пчелари и земеделци
Описание
Хисоп - културата е много подходяща за пчелари и земеделци, тъй като има 20-годишен живот, грижата е сведена до мунимум човешки труд. Това е една много добра дългогодишна инвестиция, която освен полезна за пчелите, може да осигури допълнителен приход за пчеларите.
Билката хисоп (хисоп, исоп) е една от най-медоносните култури. Влиза в топ 10 на класацията за медоносни разстения. По книга казват, че може да даде добив от мед от 20 до 33 кг на декар. Тя е позната от древни времена и се отглежда отскоро в България за производството на етерично масло.
Хубавото при тази билка за пчелите, е че има доста дълъг период на цъфтеж. Той започва от Юни и може да приключи чак края на октомври, а ако е хубаво времето и Ноември. Една доста добра инвестиция за този бизнес.
Пчеларите инвестират веднъж в паша за пчелите и 20 години само я поддържат.
Целта на фирма „Български билки и етерични масла“ е да работим съвместно с местните производители и да представят хисопа като новия хит на пазара в производството на етерични масла.
Цената на световния пазар на маслото от хисоп е 100-140 евро за кг. От декар добива на масло е между 7-10 кг от декар. Всяка година може би българските пчелари инвестират в цветя, растения и всичко, което да помага на пчелите да добиват хубав и качествен мед. В тази насока, ние предлагаме култура, която спомага за развитието на този бизнес.
Фирма „Български билки и етерични масла“ ЕООД натрупа вече 5-годишен опит в производството и преработката на хисоп. Това е една от най-непретенциозните етерично маслени култури.
Фирмата предлага съдействие и консултации при разсаждане, отглеждане и изкупуване на продукцията. Предлагаме договор за изкупуване на етеричното масло. Ние гарантираме чистотата на сорта. Това е една от най-непретенциозните етерично маслени култури, т.е. НЕ изисква поливане, сухо и студоустойчив. Като етеричномаслена култура за получаването на етерично масло хизопът се прибира във фаза на масов цъфтеж - юли до 15


Подобни обяви
Посевни семена кор...
Продава посевни семена от кори...
1 300 лв.